Seminari

Uspešne organizacije imaju jednu zajedničku karakteristiku: spremnost da ulažu u svoje zaposlene, obezbeđujući im znanje i veštine, odnosno gradeći pozitivne stavove neophodne za kontinualno poboljšanje performansi poslovanja.
Mi vam možemo pomoći da ostvarite značajne konkurentske prednosti kroz svoje zaposlene, investicijom u njihovo znanje o najsavremenijim konceptima kontinualnog poboljšanja procesa, sistemima menadžmenta, alatima i metodama kvaliteta... Seminare realizujumo po ugledu na najbolje svetske prakse. Pod najboljom praksom podrazumevamo kombinaciju ponašanja i veština koja se pokazala kao efektivna i efikasna i koja vodi ka ostvarivanju značajnih konkurentskih prednosti. Imamo sposobnost da razvijemo odgovarajuće modele učenja i procese koji su zasnovani na vašim strateškim opredeljenjima i individualnim potrebama, odnosno potrebama organizacije.

“Čujem i zaboravim,
vidim i zapamtim,
uradim i razumem”

Konfučije

Seminare realizuje multifunkcionalni tim sa sveobuhvatnim teorijskim znanjem i opsežnim praktičnim iskustvom, koji čini 30 stručnjaka različitih profila. Predavači na našim seminarima su renomirani stručnjaci iz zemlje i inostranstva.
U saradnji sa vama razvijamo i proširujemo intelektualni kapital i bazu znanja vaše kompanije. Naš sveobuhvatni proces evaluacije će vam pomoći da izmerite nivo ispunjenja predefinisanih ciljeva.
Pored upoznavanja sa teorijskim osnovama, polaznici seminara primenjuju stečeno znanje i na konkretnim primerima iz svakodnevne prakse. Seminare prate priručnici, vežbanja i ispit.
Merimo znanje stečeno na seminarima i uspešnim polaznicima dodeljujemo diplome sa širom Evrope prepoznatljivim EFQM obeležjem. Seminare realizujemo u našem hi-tech trening centru. Naš centar nudi najsavremenije uslove za i rad, koji podrazumevaju komforan ambijent, lap top računare za praktičan rad polaznika, lokalnu računarsku mrežu, video projekciju sa smart tablom, prateće usluge...
Seminare realizujemo i in-house na lokacijama partnerskih organizacija.