Portfolio

Konsultanske usluge

Konsultantske usluge

Pružamo konsultantske usluge za uspostavljanje, održavanje i kontinualno poboljšanje sistema menadžmenta u skladu sa zahtevima međunarodnih standarda.
Uvek imamo praktičan, proaktivan i profesionalan pristup.
Posedujemo međunarodno iskustvo u organizacijama različitog tipa i veličine.
Naš rezultat je 100% uspešnost u realizaciji projekata.
Strogo poštujemo ugovorene rokove.
Naš tim broji 30+ inženjera, magistara i daktara nauka. Naši eksperti svakodnevno uče i napreduju, radili su na prajektima u vodećim organizacijama širom sveta tako da poseduju i znanje i iskustvo za uspešnu realizaciju projekata.
Metodologija koju primenjujemo za realizaciju projekata je metodologija koju koriste vodeće kompanije u svetu. Istu smo sa uspehom primenili u vodećim organizacijama na ovim prostorima. U potpunosti su ispunjeni zahtevi standarda koji čine sistem menadžmenta i ceo projekat se realizuje korišćenjem procesnog pristupa.
Više o tome
Softverski proizvodi

Softverski proizvodi

Uređenje sistema organizacije će dati znatno veće finansijske rezultate ukoliko se implementiraju alati i metode kvaliteta.
Implementacija alata i metoda omogućava da se smanje greške, poveća bezbednost i kvalitet i podigne zadovoljstvo kupaca i zaposlenih.
Za svaki od alata i metoda razvili smo softver koji sa uspehom decenijama unazad koriste vodeće kompanije. Nudimo sveobuhvatnu uslugu implementacije alata i metoda podržanih softverom po metodologiji rada najuspešnijih kompanija na svetu. Izaberite pravi put za efektivnu i efikasnu implementaciju alata i metoda koji će rezultovati značajnim uštedama, kao i poboljšanjima performansi poslovnih procesa. Mi Vam možemo pomoći da pratite stabilnost i sposobnost poslovnih procesa, izdvojite vitalnu manjinu od upotrebljive većine, merite zadovoljstvo kupaca, pronađete i otklonite sistemske uzroke problema, ocenite rizik, preuzmete glas kupca, sprovedete audit sistema, dizajnirate eksperimente u cilju dobijanja najboljih formulacija,... na efektivan i efikasan način.
Više o tome

Seminari

Seminari

Uspešne organizacije imaju jednu zajedničku karakteristiku: spremnost da ulažu u svoje zaposlene, obezbeđujući im znanje i veštine, odnosno gradeći pozitivne stavove neophodne za kontinualno poboljšanje performansi poslovanja.
Mi vam možemo pomoći da ostvarite značajne konkurentske prednosti kroz svoje zaposlene, investicijom u njihovo znanje o najsavremenijim konceptima kontinualnog poboljšanja procesa, sistemima menadžmenta, alatima i metodama kvaliteta... Seminare realizujumo po ugledu na najbolje svetske prakse. Pod najboljom praksom podrazumevamo kombinaciju ponašanja i veština koja se pokazala kao efektivna i efikasna i koji vodi ka ostvarivanju značajnih konkurentskih prednosti. Imamo sposobnost da razvije odgovarajuće modele učenja i procese koji su zasnovani na vašim strateškim opredeljenjima i individualnim potrebama, odnosno potrebama organizacije.
Više o tome
Inženjering

Inženjering

Pristupanje EU otvara velike prilike za region Zapadnog Balkana, ali istovremeno kreira velike izazove. Na žalost, veoma je mali procenat iskorišćenja sredstava iz međunarodnih fondova. Danas smo svedoci paradoksa da je stopa iskorišćenja sredstava iz različitih fondova u našem regionu znatno niža nego u ostalim delovima Evrope, a da sa druge strane javni sektor i MSP imaju velike probleme sa likvidnošću.
Vreme u kome živimo nameće neophodnost drugačijeg pristupa, potrebu izgradnje I jačanja kapaciteta. Među našim prioritetima je svakako I podizanje kapaciteta javne uprave I MSP za korišćenje sredstava različitih programa I fondova.
Sredstava koja su dostupna našem regionu svake godine se povećavaju I po nekoliko puta što nudi fantastičnu priliku za finansiranje projekata i poslovnih poduhvata koji će im omogućiti rast i razvoj. Naše privredno društvo ima potrebno znanje I stručnost da pruži pomoć za pravilno stavljanje u funkciju tih sredstava.
Više o tome